I luga o Mataupu Faavae e tatau ona aʻoaʻoina i le Fuafuaga o le Malamalama o le Auala

E tusa ai ma faʻamatalaga o loʻo i ai nei, o loʻo faʻateleina le faʻaaogaina o moli puipui LED i Guiyang io tatou olaga. E mafai ona faapea e toetoe lava i soo se mea i o tatou olaga, ma ua avea ma vaaiga matagofie i lo tatou aai. Ina ia sili atu le tautuaina o tagata, e tatau ona faʻatautaia nisi o mataupu faavae i le faiga o le mamanu, ina ia mafai ai ona sili atu le tautua i tagata.

1. Ia faamuamua mea matagofie
Pe a faʻatulagaina le au gaosi moli puipui LED, e taua le mafaufau i le matagofie o moli auala, aua o laina o moli auala e mafai ona avea ma ulu tiga i le faʻamatagofieina o le siosiomaga i totonu o lo tatou taulaga. O le mea lea, ina ia faʻaalia atili faʻalelei, e tatau ona amanaia le maualuga o moli auala, faʻamautinoa e tutusa uma le maualuga ma le malosi o moli auala uma. I lenei auala, pe a faʻamalamalamaina moli, o le a latou tuʻuina atu i tagata se lagona mafanafana. E tatau foi ona tatou mafaufau i le va o moli auala, ina ia mafai e tagata ona lagona le matagofie o moli auala mai soo se itu.

2. Mafaufau i tulaga saogalemu
O le saogalemu o se mataupu taua i soo se tulaga. Pe a mamanuina moli auala LED, e tatau foi ona amanaia le saogalemu. Aʻo leʻi fuafuaina, e tatau ona suʻesuʻeina le faagasologa atoa o le faʻapipiʻiina ina ia mautinoa o loʻo faʻapipiʻiina le pou moli. O le malosi o le uta moli e tatau foi ona mafaufauina ina ia mautinoa e mafai ona faʻaogaina lelei le faiga atoa. E le gata i lea, o le maualuga o le moli e tatau foi ona mafaufau i ai, aua o le faʻaleagaina o le malamalama o se tasi lea o faʻaleagaina tele i le taimi nei.

3. Mafaufau i le puipuiga o le siosiomaga ma le faasaoina o malosiaga
Pe a mamanuina le gaosiga o moli puipui LED, o le mataupu o le puipuiga o le siosiomaga ma le faʻasaoina o le malosi e tatau foi ona mafaufau i ai, aua e manaʻomia ona faʻamalamalamaina moli auala mo se taimi umi, o le mea lea e le manaʻomia tele le tele o moli auala. e masani lava e fai se vaega moli ma aloese mai le faʻatupuina o le tele o le faʻaleagaina o le malosi.

O le mea lea, i le faʻagasologa o le faʻatulagaina o moli moli puipui LED, e manaʻomia le faʻatautaia o mataupu faavae ina ia sili atu le tautua i tagata.


Taimi meli: Au-02-2024