E tolu mea e tatau ona faʻalogo i ai pe a faʻatau moli moli LED

A fa'atau mea mo moli, e to'atele aiga i aso nei e fiafia i moli fa'auila LED. O lo'o fa'aaogaina lautele, fa'alelei le si'osi'omaga, ma e tele a'afiaga fa'amalama, e mafai ona fa'atupu ai le 'ese'ese o le siosiomaga i totonu. Pe a faʻatau moli moli LED, e masani ona matou gauai atu i latou tau, faʻailoga, ma auala filifilia. E fia le tau o le moli fa'alava LED i le iunite? E fa'afefea ona filifili moli fa'alava LED? Se'i o tatou a'oa'o pe fia le tau fa'atasi o le moli fa'aautu LED!

E fia le tau mo le moli moli LED
E faʻaaogaina lautele i teuteuga o fale, ma o le tau atoa e le taugata, ma le tau o le faleoloa e tusa ma le 20 yuan. Ae o le eseesega o tau i le va o moli faʻamalama LED o wattage eseese, ituaiga, ma meafaitino e matua taua lava. O le avea o se faʻataʻitaʻiga o le moli faʻapipiʻi 3W LED, o le tau o le Philips 3W LED tube lamp e tusa ma le 30 yuan, o le tau o Korui 3W e ​​tusa ma le 20 yuan, ma le tau o Sanan 3W e ​​tusa ma le 10 yuan.

Fa'afefea ona filifili ma fa'atau moli fa'alava LED
1. Va'ai i fa'amatalaga foliga
Pe a filifilia, e mafai ona tatou malamalama muamua pe o le a le ituaiga faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina i luga. I le tulaga lautele, o faʻamatalaga faʻaalia o lenei ituaiga moli moli e aofia ai: uʻamea pepa, alumini alumini, alumini, uʻamea ma isi mea. u'amea u'amea ma alumini oloa o le a sili atu le lelei ma maualuga tau. O mea eseese e mafai ona eseese lanu moli, o lea e mafai ai ona tatou filifilia le lanu moli talafeagai e faʻavae i luga o le lanu lanu autu o le siosiomaga o le fale.

2. Siaki le lelei o lo'o moli
I le faaopoopo atu i le malamalama i ona faʻamatalaga i luga, e manaʻomia foʻi ona tatou malamalama i le lelei o lona lamepa i totonu. I le taimi nei, o loʻo i ai le LED chips bead o loʻo avanoa mo le faʻatau atu i faleoloa faatau, e mafai ona gaosia i totonu o le atunuʻu pe faʻaulufale mai. Tatou te le tau saili tauaso oloa taugata mai fafo, e tatau lava ona tatou filifili mea e talafeagai mo tatou lava faaaogaina. O ituaiga eseese o lamepa e iai le eseesega tele i le lelei ma le tau, faʻapea foʻi ma le eseesega tele i aafiaga moli. Matou te fautua mo le filifilia ma le faaeteete.

3. Va'ai i le radiator
E tusa lava po o le a le ituaiga moli e te faʻatau, pe a maeʻa se vaitaimi o le faʻaaogaina, o le a amata ona faʻaumatia le vevela, ma o le vevela i luga o lana matauila o le a faʻasolosolo malie. O le mea lea, pe a faʻatau moli moli LED, e tatau ona tatou gauai atu i le lelei o latou vevela. O le saoasaoa o le faʻafefe o le vevela o le vevela e faʻalagolago i le maualuga o le faʻaitiitia o le malamalama ma le umi o le ola tautua o le moli moli LED. Fa'apea e la'ititi tele lona goto vevela, e fa'ataga ai le vevela maualuga e fa'aputu i totonu o le fa'apogai o le malamalama. A maeʻa le taʻaloga umi, o le a faʻaalia ai se mea faʻapitoa o le faʻavaveina o le malamalama ma le ola puupuu. O le mea lea, pe a filifilia moli moli LED, matou te fautuaina le filifilia o se atigi alumini, ona o le alumini e maualuga atu le vevela o le vevela ma le faʻavaveina o le vevela, lea e mafai ona faʻamautinoa ai le faʻamalamalamaina masani o moli moli.


Taimi meli: Aukuso-11-2024