O a mafuaaga o le faaletonu o moli o le lotoa

1. Le lelei faufale
Ole fua ole fa'aletonu e mafua mai ile tulaga lelei faufale e fai si maualuga. O faʻaaliga autu o: muamua, e le lava le loloto o le uaea uaea, ma le fausiaina o piliki ufiufi oneone e le o faia e tusa ai ma tulaga faʻataʻatia; O le mataupu lona lua o le gaosiga ma le faʻapipiʻiina o le ala savali e le fetaui ma manaʻoga, ma o pito e lua e le faia i gutu e tusa ai ma le tulaga masani; Lona tolu, pe a faataatia uaea, toso i luga o le eleele; O le mataupu lona fa e faapea o paipa muai faʻapipiʻiina i totonu o le faavae e le o fausia e tusa ai ma tulaga manaʻomia, aemaise lava ona o paipa faʻapipiʻi muamua e manifinifi tele, faʻatasi ma se tikeri o le curvature, e fai lava si faigata ona filo uaea, e mafua ai " pi'oga mate" i le pito i lalo o le faavae; O le mataupu lona lima o le mafiafia o le uaea isu crimping ma insulation afifi e le lava, lea e mafai ona taitai atu ai pupuu i le va o vaega pe a uma le faagaoioiga faaumiumi.

2. Mea e le tusa ai ma tulaga masani
Mai le faʻafitauli faʻafitauli i tausaga talu ai nei, e mafai ona iloa o le maualalo o le tulaga lelei o meafaitino o se mea taua foi. O le faʻatinoga autu o le uaea e itiiti ifo le alumini, o le uaea e faigata tele, ma o le mea faʻapipiʻi e manifinifi. O lenei tulaga ua fai si taatele i tausaga talu ai nei.

3. Le lelei o le lagolago inisinia e le lelei e pei o le faigata
O uaea moli o le lotoa e masani ona faataatia i luga o auala savali. O le lelei o le fausiaina o auala savali e le lelei, ma goto le eleele, ma mafua ai ona leaga uaea i lalo o le mamafa, ma mafua ai le ofutau uaea. Aemaise lava i le itu i matu sasaʻe, lea o loʻo i totonu o se sone malulu maualuga, o le oʻo mai o le taumalulu e faʻapupulaina ai uaea ma eleele. O le taimi lava e toʻa ai le eleele, o le a toso i le pito i lalo o le faʻavae moli o le lotoa, ma i le taumafanafana, pe a tele timuga, o le a mu i lalo.

4. Fuafuaga le talafeagai
I le tasi itu, o loʻo ova le faʻagaioiga. Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o le fausiaina o taulaga, o loʻo faʻalauteleina pea moli o le lotoa. A fauina moli fou o le lotoa, o le moli e latalata ia i latou e masani ona fesoʻotaʻi i le matagaluega lava e tasi. E le gata i lea, faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o pisinisi faʻasalalauga i tausaga talu ai nei, o loʻo fesoʻotaʻi foʻi le uta faʻasalalauga i moli o le lotoa, e mafua ai le tele o uta i luga o moli o le lotoa, faʻafefe o uaea, faʻafefe o isu uaea, faʻaitiitia le faʻaogaina, ma faʻapuupuu le eleele. matagaluega; I le isi itu, pe a mamanuina le pou moli, naʻo le tulaga lava o le pou moli e mafaufauina, ma le avanoa o le ulu uaea e le amanaiaina. A uma ona afifi le ulu uaea, o le tele o latou e le mafai ona tapunia le faitotoa. O nisi taimi e le lava le umi o le uaea, ma o le gaosiga faʻatasi e le fetaui ma manaʻoga, o se mea foʻi e mafua ai faʻaletonu.


Taimi meli: Aukuso-08-2024