Lamepa Fa'alavelave Fa'afuase'i toe fa'aaogaina HB-8860

Fa'amatalaga Puupuu:


  • FOB Tau:US $0.5 - 9,999 / Vaega
  • Min. Order Quantity:100 Vaega/Pisia
  • Avanoa Avanoa:10000 Piece/Pieces i le masina
  • Tele:25x5.5x3.8CM
  • Galuega:1.With Galuega Fa'afuase'i
    2. O le moli taʻitaʻia e faʻaalia ai le mumu pe a faʻatauina le oloa ma alu i fafo pe a faʻatumu atoa
    3. Ufiufi na faia i le PS, tino e faia i le ABS, faʻatasi ai ma le palasitika reflector
    4. Faatasi ai ma le 80CM Type-C cable
  • Fa'amatalaga Oloa

    Faailoga o oloa

    Fua Fa'atatau

    LED

    FOB XIAMEN

    MA'A

    LUMENE

    TAIMI TOTO

    FA'ATAU

    MOQ

    60*0.2W LED(2835)

    $2.21

    1*3.7V1200mAh maa Lithium

    Tulaga Maualuluga:200LM Ala Maulalo:80LM

    4-8H

    1. PUSA VALUE: 6.3X4.3X25.7CM
    2.60PCS/CTN 3. VAA FAI: 44.5X27X41CM 4.VOLUME:0.0493M3

    6000

    Fa'amatalaga o oloa

    ☑ Fa'ailoaina ole HB-8860 Rechargeable Emergency Light, ole fofo sili mo au moli fa'alavelave fa'afuase'i. O lenei moli faʻaogaina e faʻatusatusa i le lapopoa i le 25x5.5x3.8CM ma ua mamanuina e tuʻuina atu ai moli faʻalagolago i le taimi o le paʻu o le eletise, faʻalavelave i fafo, ma isi.

    ☑ Fa'atumuina i le tele o mea taua, o le HB-8860 o se mea e tatau ona i ai mo soʻo se fale poʻo fafo e fiafia i ai. O lona fa'alavelave fa'afuase'i e fa'amautinoa ai e le tu'ua oe i le pogisa i le taimi o se paoa fa'afuase'i po'o se fa'alavelave fa'afuase'i. O le fa'ailoga o le LED fa'apipi'iina e fa'aalia lelei le moli mumu pe a fa'atumuina ma otometi lava ona tape pe a uma le ma'a, e maua ai le to'afilemu o le mafaufau ma le fa'aogagofie.

    ☑ O lenei moli faʻafuaseʻi e faia i mea maualuga; o le ufiufi e faia i le PS umi ae o le tino e faia i le ABS malosi, faʻamautinoa le tumau umi. E iai fo'i galuega fa'afuase'i. I le tulaga o le paoa, afai e tupu faʻafuaseʻi le paoa, o le a otometi lava le susulu o le moli e maua ai le malamalama.

    ☑ Mo le fa'aopoopoina o le fa'aogagofie, o le HB-8860 e sau fa'atasi ma le 80CM Type-C cable mo le fa'afaigofieina ma le lelei o le fa'atonuina. Pe o e i le fale, tolauapi, po'o le malaga, o lenei moli toe fa'aaogaina e maua ai e oe moli fa'alagolago i so'o se mea e te alu i ai.

    ☑ Faatasi ai ma lona lapopoa lapopoa ma le mamana galuega faatino, o le HB-8860 Rechargeable Emergency Light o le soa atoatoa mo soʻo se tulaga e manaʻomia ai moli faʻalagolago. 'Aua ne'i e pu'eina - teu fa'afaigaluega i le HB-8860 ina ia mautinoa o lo'o i ai pea se malamalama fa'alagolago i ou tamatamai lima.

    Ululua Ulu Ta'avale La HB-92
    Ululua Ulu Ta'avale La HB-93
    Ululua Ulu Ta'avale La HB-94

    ✪ HB-999A ta'i lua ta'avale sola, fa'atofa i le ta'avale gaogao ma fiafia i se ta'avale mālū ma manaia. Pe o oe o se tagata faimalaga i aso uma, o se tagata e fiafia i le auala, pe naʻo le manaʻo e faʻaleleia lau taʻavale faʻamafanafana, o lenei ili o le la o le faʻaopoopoga sili lea i lau aoina o mea faʻaoga. Tumau malū, mafanafana ma fiafia i lau faigamalaga ma le HB-999A lua ulu ta'avale sola.


  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou